UZI oficialment surt de RNG

rng uzi

El 22 de febrer Uzi ha anunciat en Weibo que deixa oficialment RNG i s'uneix a 小象大鹅. 小象大鹅 és pràcticament una empresa MCN (xarxa multicanal). Així que actualment tenen un contracte amb Uzi i li proporcionaran publicitat i l'ajudaran en el streaming. Així que en 2021 el més probable és que Uzi es centri en el streaming en lloc de tornar com a jugador professional.

Així que pensem que tot estava bé fins que la parella d'UZI va enviar aquest post. No sabem realment el que va passar entre Uzi i RNG, però a partir d'aquest post podem predir fàcilment que algun tipus de drama va ocórrer entre aquests dos. Així que Nanny (la parella d'UZI) va descriure a RNG com un equip de sang freda.

Hi ha més o menys dos tipus de contracte, el contracte entre el jugador i l'equip per a convertir-se en professional i el contracte entre la publicitat, el streaming, el marxandatge, etc. Atès que RNG va vendre el contracte d'Uzi per al streaming i la publicitat, la seva oportunitat de tornar a ser professional es va fer encara més difícil. Després de fer l'anunci, Uzi va tractar d'eliminar tot el que tenia relacionat amb RNG.

Font: https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/ls8akn/uzi_has_officially_left_rng/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *