Candidats al lloc de Schalke04

schalke04 lol

Com ja bé vam comentar fa uns dies, l'equip Alemany sembla que està en la necessitat de vendre el seu lloc en la màxima competició europea. Per a poder mantenir a l'equip de futbol, el qual està tenint una molt mala ratxa en la Bundesliga, s'estarien veient obligats a sacrificar l'equip de League of Legends.

Després de la notícia diversos equips de ERL s'han començat a interessar pel cas. Es rumoreja que aquests equips estarien interessats:

EQUIPS:

Team BDS

Team BDS on Twitter: "* Define as wallpaper *… "

La organización con sede en Suiza, Team BDS, ha sido nombrada como un posible reemplazo del Schalke04 y, según el «insider» de LEC, Wooloo en Twitter, son un buen candidato para ocupar un lugar en LEC. Actualmente tienen un equipo de League of Legends compitiendo en la LFL francesa, donde se sientan en segundo lugar y buscan hacer una buena carrera en los playoffs, ya que solo fueron promovidos de la segunda división de la LFL el año pasado. BDS también tiene uno de los mejores equipos de Rocket League del mundo, y su equipo acaba de ganar el Major de la UE para la Temporada X. Junto con su equipo de Rocket League, BDS también presenta uno de los mejores equipos de Rainbow Six en Europa.

Investigant una mica més trobem que el CEO de BDS és Patrice Ballo de Spoelberch. Patrice i la seva família són amos de molts grups d'inversió i recentment han invertit molt en tecnologia mèdica, entre altres coses. Team BDS té el suport per a prendre el lloc, ja que han pujat al cim de diversos jocs en poc temps, principalment adquirint els seus equips a principis de 2020, el que suggereix hi ha hagut una inversió significativa per a adquirir els millors jugadors.

Crec que l'obstacle més gran que haurà de superar BDS per a ocupar el lloc del Schalke04 és la seva curta edat. Com una nova organització en el panorama dels esports electrònics sense un historial provat, la LEC pot qüestionar les intencions darrere de la compra i rebutjar la sol·licitud.

GIANTS

Vodafone Giants EU Masters Interview | Red Bull Esports

L'organització de Giants no és aliena als esports electrònics i l'escena europea de LoL, ja que es va formar per primera vegada en 2012 i va competir a la LCS EU fins a 2019. Els gegants encara competeixen a la Superliga LVP. Actualment es troben en el cinquè lloc juntament amb altres 3 equips i estan molt a prop dels playoffs.

Amb 350.000 seguidors al seu Twitter en espanyol i 24.000 en el compte en anglès, són un dels equips europeus més grans de tots els esports electrònics. Els seus patrocinadors són marques reconegudes a tot el món, com Nike, KitKat i, òbviament, Vodafone, per la qual cosa la inversió aquí és per a poder pagar el lloc de LEC.

De tots els equips que podrien ocupar el lloc del Schalke04, crec que Giants donaria un gran impuls a la LEC, ja que tenen l'historial i els fanàtics per a ser una veritable addició a la lliga.

UNICORNS OF LOVE

Unicorns Of Love | LoLWallpapers

Equip que va ser rebutjat del procés de franquícies, Unicorns of Love podria tenir una altra oportunitat de participar en la LEC. Des de llavors, UoL ha estat dominant la CIS classificant-se per al Mundial tant en 2019 com en 2020. Clarament, són molt millors que els altres equips de la LCL i mereixen l'oportunitat de demostrar la seva vàlua enfront d'una millor oposició.

És cert que Unicorns of Love no té la mateixa presència a les xarxes socials d'un equip com Giants, però molts fanàtics de League of Legends es veurien atrets en veure que un equip que ja ha estat en la màxima competició europea torna al seu lloc.

Encara que no és 100% segur que intentin comprar la plaça, ja que UoL ha concentrat la major part del seu creixement en l'escena dels esports electrònics mòbils recentment i és possible que no vulgui arriscar la gran inversió que requereix l'espot de LEC.

ALTRES EQUIPS

Només he aprofundit en algunes de les possibilitats més realistes, però, per descomptat, hi haurà organitzacions que ningú vegi venir. Podria unir-se un nom important de l'escena CS: GO o Dota? Na'Vi, Alliance, Team Secret? Què hi ha de portar un equip d'una lliga regional? LDLC, Mouz, Penta, SuperMassive? Òbviament, existeix la possibilitat que una organització de renom com FaZe pugui intervenir i prendre el lloc també.

En conclusió, pot ser que això sigui una mica anada d'olla, ja que tampoc està confirmat al 100% que l'equip alemany estigui buscant vendre el seu lloc. En qualsevol cas estàs convidat a dir-nos la teva opinió en la caixa de comentaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *